TMMOB İçmimarlar Odası Antalya Şubesi Ziyareti

img-20160812-wa0001-768x432

İçmimarlık Bölümü öğretim görevlilerimiz, TMMOB İçmimarlar Odası Antalya Şubesi Merkezi’ni ziyaret etti.

TMMOB İçmimarlar Odası Antalya Şubesi’nin  yeni dönem yönetim kurulunu ve şube başkanı İlker Biner’i tebrik ve tanışma ziyaretinde, TMMOB İçmimarlar Odası Antalya Şubesi ve İçmimarlık Bölümümüz arasında önümüzdeki dönemde akademik ve sektörel işbirliği ile ilgili planlamalar yapıldı. Birlikte organize edilmesi öngörülen seminerler, yarışmalar, sektörel geziler ve fuar organizasyonları gibi etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu gündemlere ek olarak şube başkanı İlker Biner ve yönetim kurulu üyeleri  TMMOB İçmimarlar Odası’nın son dönemde aldığı aidat affı ile ilgili bilgi verdiler.

Kısa bir süre içinde tekrar yapılacak bir toplantıya kadar, görüşülen konular hakkında çalışmalar yapılması konusundaki görüşbirliği ile toplantı sonlandı.

Linklerimiz

Akdeniz Üniversitesi
Mimarlık Fakültesi Dumlupınar Bulvarı, Enstitüler Binası 3. Kat, Kampüs – ANTALYA
Tel: +90 242 227 44 00 - 1475